Bij het inrichten van Château de L'Esteous en de Gîte heb ik veelal gebruik gemaakt van Brocantes en Antiekbeurzen..Dit is een dierbare hobby geworden.. heb er dan ook een grote affiniteit mee. Vooral de 'jacht' op 'verborgen' hebbedingetjes met hun 'eigen' verhaal daarachter, intrigeert mij. Op dit blog bied ik u ook een aantal Weekend Tours aan waarbij we zeker een aantal Brocantes bezoeken. Ik moet toegeven, na zo'n bezoekje kom ik altijd wel met iets thuis..een lege mand komt bij mij dus niet vaak voor. Neem de tijd om rond te kijken tussen al mijn brocantehebbedingetjes maar ook mijn eigengemaakte sieraden. Lees de laatste berichten, blader of klik op de lijst van de labels. Mocht u bij de Weekend Tours niet iets van uw gading vinden, dan kunt u middels de TOUR PLANNING SERVICE gratis een Weekend Tour "Op Maat" aanvragen. Rechtsonder van deze pagina vindt u ook een valuta-omzetter. Als u iets niet kunt vinden, schroom niet maar mail mij via één van de links, er is nog veel meer!...en zo niet, dan gaan we gewoon voor u op zoek..dat beloven wij u!

BROCANTE WEEKEND TOUR - Bepalingen en voorwaarden

Mijn Brocante Weekend Tour in Frankrijk wordt georganiseerd en uitgevoerd door mijzelf,
Carolien Booms

1. Ik handel als agent voor de gasten van dit weekend arrangement. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor letsel, schade, verlies of ongeval in/aan een voertuig of aan betrokkenen in het kader van dit lange weekend arrangement.


2. Carolien Booms is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van Luchtvaartmaatschappijen en ook niet aansprakelijk voor kosten of verlies veroorzaakt door gemiste gerelateerde aansluitingen.


3. Indien u als gast niet wilt meedoen met een excursie of bezoek tijdens het weekend, zal er dienaangaande  geen restitutie plaatsvinden.


4. Een borg van 30% per persoon is vereist om de reservering te bevestigen. Als Carolien Booms niet de storting binnen 15 dagen na reservering heeft ontvangen, zal er geen boeking plaatsvinden. Het totale bedrag dient 8 weken vóór de aankomst datum te zijn voldaan c.q.overgemaakt.


5. Carolien Booms behoudt zich het recht om het weekend voor vertrek, de tour te cancellen wanneer blijkt dat door bepaalde redenen die buiten mijn macht vallen (overmacht), met inbegrip van te weinig deelnemers, het niet raadzaam zou zijn om de tour te continueren.  Alle betalingen zullen onmiddellijk worden teruggestort. Deze terugbetaling valt binnen de limiet der aansprakelijkheid van Carolien Booms.

6. We raden u aan een verzekering te nemen ter dekking van alle kosten, zoals een reisannulering of oponthoud, ongeval, gezondheid en bagage verlies.


7. Zorg voor een geldig paspoort voor deze reis.


8. Er zal veel gelopen worden tijdens deze Weekend Tours. Dit is niet altijd op vlakke wegen of goede paden dus informeer ons als u problemem heeft met het lopen. Wij kunnen verzoeken van rolstoelgebruikers helaas niet aanvaarden omdat we hiervoor geen voorzieningen hebben.


Ik heb de bepalingen en voorwaarden gelezen en stem hiermee in.
Gelieve deze algemene voorwaarden te ondertekenen, te dateren en
vervolgens af te drukken en per post terug te zenden aan:

Château de l'Esteous
Carolien Booms
A Côte du Pont
65140 Barbachen
Les Hautes Pyrenees
France

Voor informatie over het weekend programma.klik hier
Voor informatie over de accommodatie klik hier.
Voor informatie over de tarieven klik hier